14 iun. 2009

Confessions of a Shopaholic (2009)






Confessions of a Shopaholic (2009)

regia: P.J Hogan

Rebecca Bloomwood~Isla Fisher

Luke Brandon~Hugh Dancy

Da. O sa scriu si despre filme mai putin deep. N-a zis nimeni ca va fi un blog despre filmele cele mai nambar uan. Si am promis cuiva ca voi scrie despre el. Mare lucru nu-i de scenariu. Un story foooarte usor de digerat. Rebecca Bloomwood e o juranlista dependenta de cumparaturi, extrem de clumsy in cautarea unui job la o super revista de moda. Bineinteles ca prin-nustu-ce index al providentei ajunge la un alt interviu unde seful/intervievantul este chiar nenea in fata caruia s-a pus la coada de la hot-dog pt a face rost de maruntis sa cumpere o esarfa verde "pentru matusa care e pe moarte in spital". Desigur interviul merge prost, tipa se da de gol cu esarfa verde la gat, insa ca prin minune Luke Brandon o angajeaza. Aceasta scrie un articol avand ca pseudonim "fata cu esarfa verde" care o propulseaza pe culmile succesului. Numa` bine ca datoriile facute pentru a-si achizitiona haine se aduna si se tooot aduna, si Rebecca e urmarita de Derek Smeath "the debt collector". Bineinteles ca situatia se complicaceste cand Rebecca il minte pe Luke cum ca Derek ar fi ar fi fostul prieten care o stalkuieste. Filmul e foarte light, usor de urmarit, e bun pentru relaxare. Mie una mi-au palcut combinatiile de haine pe care Rebecca le poarta, si mi-a facut o pofta teribila de shopping. Deci, fetelor, daca vreti sa va pastrati economiile, nu il vizionati. Eu deja ma gandesc ce mai urmeaza sa-mi cumpar pt garderoba de vara. Si fix, uitandu-ma la film mi-au venit ceva idei. yay!

"wooow, do you speak Prada?" : )

4 comentarii:

  1. Lol sună total diferit faţă de carte o_O
    what have they done to the script !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. I generally speak Gucci :)

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut.Per total o poveste comerciala de dragoste.Te uiti,iti vine pofta de cumparaturi si atat.Nu impresioneaza,nu are mesaj.Vorba ta,foarte usor de digerat.Te-am adaugat.

    RăspundețiȘtergere
  4. blackangel16 iulie, 2009

    interesant filmul, bun pentru un chill asa si putin amuzament. insa mi-a placut ultimul rand din postare: “wooow, do you speak Prada?” :D intradevar e prea tare reactia tipei :)

    RăspundețiȘtergere

Baga mare!

 

Que stii oare ? Copyright © 2009 Designed by CLO's Dizain | Premium Wp Themes | Premium Wp Themes | Icon Sets
Free Blogger Templates | Free Blogger Templates. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates