17 iul. 2009

Daca e leapsa atunci leapsa sa fie

Am primit si eu aceasta prima leapsa de la  Alex si, asa cum a zis si el, a fost un bun prilej sa fac incursiuni in trecutul indepartat al copilariei mele.

Here it goes.



What was your first:














Car- presupuand ca masina parintilor nu se pune, atunci ma laud doar cu permisul auto, de vreo 2 ani.







Trip within borders- ouch, cred ca pe la 3 ani am fost prima data cu parintii mei la marea Neagra. Mare lucru nu-mi amintesc. Ah, ba da. Stiu ca atunci m-am pierdut de ai mei si m-am aciuiat (ca un catelus) pe langa altii, am locuit in cortul lor vreo 2 zile pana au dat ai mei de mine, desigur cu interventia politiei Constanta.



Trip abroad- None yet. In ultimul timp imi dau seama ca sunt printre putinii ocoliti de noroc la capitolul asta. Imi doresc sa vizitez si eu, ca toata lumea de altfel, cat mai multe locuri, dar in special Japonia, India, California si Egipt. Si nu numai. Momentan se afla in categoria “vise taica, vise”.



Memory- Aici nu ma pot lauda cu cea mai frumoasa prima amintire. A mea dateaza de undeva de pe la 3 ani fara cateva luni si consta intr-un moment nu prea placut. Eram undeva la tara, era iarna si ai mei ma incuiau in camera. Si din plictis si o dorinta caracteristica copiilor, aceea de exploare, am inceput sa scormon in soba de teracota a bunicii cu un iepuras de plastic. Am scos iepurasul de acolo in flacari, l-am trantit in mijlocul covorului de teracota si cand am vazut ca arde, aflata in plin delir al panicii, am acoperit locul care ardea cu o perna. Desigur ca focul a inceput sa izbucneasca si mai mult iar eu din camera nu puteam iesi, asa ca m-am urcat eu frumusel pe lada patului unde aerul era ceva mai “curat”. Norocul meu e ca a venit mama sa verifice ce mai fac, si cam pe ultima suflare m-a scos de acolo. And here I am. Cred ca de acolo mi se trage claustrofobia frumoasa cu care si in ziua de azi ma confrunt si teama de flacari. (a durat ani buni pana mi-am facut curaj sa aprind pana si un amarat de aragaz).



Pet- Tot la tara la bunica-mea aveam un caine maidanez negru cu o pata alba mai jos putin de gat. Il chema Gionica si facea puppy face. Era foarte fidel si jucaus. Tin minte ca atunci cand era inca un cutulan pui l-am luat cu mine la scoala(eram prin clasele primare) si l-am ascuns in banca.

Din pacate ai mei nu prea il indrageau asa ca, au hotarat ca intr-o zi sa-mi faca o “surpriza” si sa-l duca de acasa si sa-l abandoneze intr-o padure. Si cam asta a fost cu primul si singurul meu pet.





Crush- Eram in clasele primare. Il chema Mihai si era cu fix doua luni mai mare decat mine. Ne intalneam la bunici la tara. Ne scriam scrisori, eu eram Sailor Moon si el Mascatul in Frac. (ok, I know, that`s just soooo lame :D). Cu el am experimentat primul sarut, primele lacrimi de amores amores si prima noapte in cimitir. (nu, nu facuram nimic acolo, aveam 12 ani, ce dracu`? pe atunci nu era ca acum,  si nici atunci nu era ca inainte, cam cum iarna nu-I nici pe departe ca vara, se stie). El era foarte pasionat de matematica si de jucatul cu soldatei si de pescuit, activitati pe care, pe mine una, ma scoteau din minti. Ah, imi amintesc ca avea un tricou cu Micky Mouse albastru pe care il adoram. Si era asa un mic filosof in sinea lui. Sau poate eram eu prea amorezata de el si asta ar explica fascinatia mea.Cel mai frumos a fost cand mi-a zis prima oara ca ma iubeste, cred ca n-am mai dormit 2 nopti dupa, de emotii. Toata treaba a durat pana la sfarsitul clasei a 7-a. Pentru ca, asa cum ar spune Coelho intr-un exces de redundanta caracteristica lui “Totul are un sfarsit”.



Discovery- pe la 3 ani si ceva am descoperit ca pot sa dau din maini o zi intreaga ca tot nu-mi pot lua zborul.



Job- prin clasa a 9-a mergeam in week-end cu niste colege la o sera sa plantam flori. Eram platite pe zi si luam cam 60.000-70.000 lei vechi.



Idol- habar n-am, Sailor Moon se pune?



Creation- poezii, povestioare fantastice cu feti frumosi si zane bune.

Si cum leapsa tre` musai sa mearga mai departe, o trimit si eu catre: Roxana, Raluca, Ank si PinguinulFurios

13 comentarii:

  1. Gata, m-am aberat si eu pe leapsa asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ah si mie nu mi l-ai dat :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare! Sailor Moon zici?!? TU mahh!??!? Nu pot sa cred :P

    RăspundețiȘtergere
  4. ohoo, daca mi-ai vedea colectia sailor moon ai ramane surprins. :D

    e impresionanta. de pe la 9 ani, pana pe la vreo 14 asa...am fost un supermegagiga fan!
    moon poweeeer, makeee up! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevaru e ca era "buna" Sailor Moon si oricum mult mai ok decat Sandi Bell!

    RăspundețiȘtergere
  6. dar multe ai mai facut la 3 ani:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si la Sandy Bell m-am uitat, dar eram prea micaaa pt a intelege "drama". Tin minte ca la Sandy Bell si la Candy Candy ma uitam cu maica-mea. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Draguta descoperire.

    RăspundețiȘtergere

Baga mare!

 

Que stii oare ? Copyright © 2009 Designed by CLO's Dizain | Premium Wp Themes | Premium Wp Themes | Icon Sets
Free Blogger Templates | Free Blogger Templates. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates