21 oct. 2009

Azi i-am copt-o! :D + video

Asa cum v-am promis, am filmat toata secena. Din pacate va trebui sa va suciti gatul sa vedeti. Mai bine de atat nu am putut filma, nici sa fii foarte evident nu-i tocmai ok.
La cursul asta am ajuns mai devreme ca niciodata. Cu 20 de minute inainte. Am asteptat sa iasa cei care avusesera curs acolo si am intrat impreuna cu alti colegi. Am ocupat primul rand. Apoi au inceput sa mai vina si altii pe care i-am rugat sa se aseze in urmatoarele doua randuri. Si ca niciodata primele 3 randuri din amfiteatru erau pline ochi. (pana si profesoara de Literatura Comparata a ramas socata cand ne-a vazut atat de interesati de cursul ei, stransi toti in primele randuri).
Cu cateva minute inainte de inceperea cursului a aparut si Catalina impreuna cu o alta colega. A stat 30 de secunde sa se dezmeticeasca. Nu numai ca locul ei era ocupat ci intreg randul intai. Si al doilea, si al treilea. S-a facut stravezie la fata si s-a asezat pe randul 4. (ce tragedie!) A inceput sa vorbeasca la telefon cu o figura mai mult decat crispata si iritata. (dupa cum veti vedea in cel de-al doilea filmulet). Pe parcursul cursului a incercat o penibila "razbunare" raspunzand intrebarilor profesoarei mai mult decat tare si intepat, din randu 4, sfidand alti colegi doritori si ei de raspunsuri. Probabil si-a zis: "Uitati, vedeti-ma, observati-ma, chiar si de aici stiu si pot sa ma impun!"

Cand a intrat in amfiteatru:



Vorbind la telefon suparata foc:

22 de comentarii:

  1. Da, am vazut ca a stat putin sa se gandeasca unde sa se aseze.

    Ultimul rand rulez! Grupa mea stie de ce.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta se numeste mobbing :) nu e prea dragut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cum era aia:"fata draga nu fii trista/fiindca e pacat":))

    RăspundețiȘtergere
  4. daca asta e ideea ta de a ii da o lectie...te compatimesc....daca vrei sa demontezi o asfel de persoana ia tu note mai bune ca ea stand acolo in randurile din spate(nu ca ar fi relevanta locatia in sala)....asa nu ai aratat decat ca nu esti mai breaza ca ea...felicitari pt asta aplauze bis bis

    RăspundețiȘtergere
  5. csifer nu stiu cine esti dar e clar ca n-ai de-a face cu lumea. n-ai prins ideea postarilor. Ei au facut asta pentru ca fata aia colega lor sau ce e, s-a enervat cand cineva s-a asezat pe locul ei din primul rand, asa ca s-au gandit sa ii faca o surpriza si sa ocupe ei randurile din fata ce e asa greu de inteles?

    RăspundețiȘtergere
  6. pai ea n-o sa aibe note mai mari, ca Nana nu pupa in cur profesorii ca aia. =))

    RăspundețiȘtergere
  7. go go go JeAnne! Ai starnit o mica revolutie, d-ra Che Guevarra :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu stiu k am fost acolo si noi am facut asta ca o forma de amuzament, cine n-a fost acolo n-are de unde sa stie care a fost scopul, desi e explicat f bine in blog. ma rog, isi dau si altii cu parerea ca sa nu taca :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. e prea tare faza =)) pacat ca n-am fost si eu azi la cursuri sa fiu si eu acolo in fata pe baricade, cred ca ma stricam de ras :))

    RăspundețiȘtergere
  10. bah.....i-am facut-o ce sa mai...suntem tari colega.....mi-a placut f mult expresia fetei ei..a ramas k la fotograf...lasa k asa ii trebuie sa mai lase in plm figurile...si cei care critik sa ne pupe....sau mai bine sa-si tina parerile pt ei.te poop colega...

    RăspundețiȘtergere
  11. pentru catalina............lasa ca o sa-ti treaca si data viitoare sa ajungi mai devreme la cur ca sa nu-ti mai strici vocea vb tare derajandu-ti colegii. sa se lase de scoala. locul ei e la oi

    RăspundețiȘtergere
  12. that's my sere! :)) =)) caterincăăăăăăăăăăăăăăă! aş fi dat zece ani din viaţa mea de babă să fiu acolo, făh! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Alexiel: tbsc :X
    mi-e dor de tine, eram la ora azi cand ma sunasi. Tre sa vorbim. Tre sa vii la Ploiesti. Mi-e dor de tine.

    PS: Da, tot copilu` rebel is. muhahah. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. tare scena


    app te-am adaugat la blogroll :*
    bafta

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte tareee frate ! am ras un pic hihi

    RăspundețiȘtergere
  16. copilu' rebel cu adepţi! :))
    vorbim diseară, mai târziu ashea, când termin şi eu de scris postul pentru blog. :* sau mâine. când ne prindem pe mess. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. csifer, nu te cunosc.dar dk eram in locul tau mai bine taceam.nu inteleg care e problema ta...ce tot te dai lovit de park esti u marele corect al tarii si noi suntem niste fraieri.dk nu ai inteles sensul acestei farse...iti recomand se iti dai foc.

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte tare..adik..na:))) cateaua de catalina..o mare javritza...mrrrrr:D:)))bv nana;)pakat ca nu am fost si eu.dar:D nu e timpul pierdut...

    RăspundețiȘtergere
  19. Acum mă simt penibil că mă cheama Cătălina....dar nu-s cea din filmuleţ :)
    Ce complot genial.

    RăspundețiȘtergere
  20. nana trebuie sa pregatim ceva mai strong data viitoare,poate reusim sa o facem sa stea in randul 6 si sa urle ca disperata de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  21. a fi destept si a fi pupi-n-curist sunt 2 lucruri diferite.trebuie sa-ti arati destaptaciunea in oricare rand ai sta,nu neaparat doar cei destepti stau in primul rand.dar trebuie sa ai putina minte ca sa realizezi lucrul asta....oricum,bv fetei cu filmatul..

    RăspundețiȘtergere
  22. Quote:

    "csifer nu stiu cine esti dar e clar ca n-ai de-a face cu lumea. n-ai prins ideea postarilor. Ei au facut asta pentru ca fata aia colega lor sau ce e, s-a enervat cand cineva s-a asezat pe locul ei din primul rand, asa ca s-au gandit sa ii faca o surpriza si sa ocupe ei randurile din fata ce e asa greu de inteles? "

    bine mah mesia care esti bine ca ai tu de-a face cu lumea asta maestre daca aveai tu un dram de neuroni intelegeai ca alta era problema nush daca tu o cunosti pe donsoara posesoare a blogului si daca da cat o cunosti dar eu stiu mai bine de ce a fost facuta faza si ca aceasta "gluma" demonstreaza pt a nu stiu cata oara ca desii se vrea superioara e de o mediocritate crunta(si spun mediocritate cu sesul de compliment)....da nah imi pun mintea cu un "anonim" care incearca sa se dea rotund fara sa fie in tema asigurandu-si un epic fail cat se poate de serios aplauze si tie si vesnica pomenire :))

    RăspundețiȘtergere

Baga mare!

 

Que stii oare ? Copyright © 2009 Designed by CLO's Dizain | Premium Wp Themes | Premium Wp Themes | Icon Sets
Free Blogger Templates | Free Blogger Templates. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates