20 oct. 2009

Maine i-o coacem!


Nu stiu cum e la voi, dar pe mine ma surprinde ca in facultate pot exista specimene care tot timpul simt nevoia sa isi fluture mana pe sus la cursuri, care stau doar in primu rand si care simt nevoia aia launtrica de a pupa profesorii in fund pentru faima si recunoastere.
Eu nu inteleg si nu am inteles niciodata tipu asta de elevi/studenti. Genu` ala care se oftica pentru un 10- si activitatea lor extra se raporteaza la statul in biblioteci si la toceala.Ma rog,  nu stau eu acum sa critic sau sa blamez modul de relaxare al fiecaruia, nu asta e relevant. Pe mine ma enerveaza una bucata colega care sta doar in primu rand si se da rotunda. Saptamana trecuta i-a luat o alta colega locul in primu` rand si s-a uitat atat de urat, pentru ca ea si doar ea sta in PRIMUL RAND. Ei bine maine i-o coacem! Am vorbit cu mai multi colegi ca maine sa ocupam primele 2 randuri din amfiteatru, sa vedem cum o sa se planga ca nu sta ea acolo, mereu prezenta, mereu activa, mereu gata sa pupe suav un fund de prof. ah, ce distractie. Mai ca-mi vine s-o filmez pe furis. Daca reusesc, va arat si voua filmuletu`.  (ma gandesc sa-i coc si o faza mai funny, o trimit la joe si poate-mi ridica astia statuie, yay)
Voi ati avut experiente neplacute cu tocilarii refulati?

13 comentarii:

  1. maine direct in primul rand ne asezam..sa vedem ce mufa o sa puna vestita mareata si neintrecuta catalina..:))) abia ast sa-i vad fata knd o sa ne vada in locul ei :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca mai ai o comentatoare "Anda", eu postez cu contul de Google, sa nu ma confunzi :D

    Pe mine ce ma deranjeaza la unii este cand vorbesc foarte tare ca sa acopere pe toata lumea care ar putea incerca sa dea un raspuns. La noi nu prea mai sunt faze de alea cu ridicat mana, fiecare vorbeste cand il apuca, asa ca trebuie sa 'sari" pe moment, ca altfel n-ai sanse.
    Mie mi se pare ca spui acelasi lucru, indiferent daca strigi sau vorbesti calm. Si faptul ca nu ii lasi si pe altii sa-si zica parerea pe mine ma face sa cred ca nu sunt asa siguri pe spusele lor, le e frica sa nu fie contrazisi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Care e ma,e de la noi din grupa,o cunosc?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu e de la noi din grupa, din fericire :))

    RăspundețiȘtergere
  5. am şi eu colege care mereu stă în prima bancă la fiecare seminar şi uneori profii discută cu ele şi nici nu se aude mai prin spate...

    RăspundețiȘtergere
  6. ''Maine am vorbit cu mai multi colegi sa ocupam primele 2 randuri din amfiteatru''. -> din fraza asta am înţeles că aţi fost deja în viitor pt. a-i vedea reacţia :-)). Mergea o virgulă după mâine. În fine, nu mă dau rotund acum cu lb. română, am să-ţi răspund strict la întrebarea de la sfârşit.

    Nu am avut astfel de experienţe, personal, cu vreun coleg/colegă, dar ţin minte că în gimnaziu era un elev al naibii de tocilar ca să-i spun aşa, care atunci când a luat primul său 9.5 a început să plângă... ziceai că-i emo :-)). Sau tot în gimnaziu am dat peste o fată care ne-a spus că dacă ia o notă de la 9 în jos o bat ai săi acasă.

    Weird people in normal places.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Saptamana trecuta i-a luat o alta colega locul in primu` rand si s-a uitat atat de urat, pentru ca ea si doar ea sta in PRIMUL RAND."

    Din cate stiam eu, primul rand are 2 sau mai multe locuri (daca e in IP-uri are chier 30). Fata le ocupa pe toate?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am filmarea! :D

    Primele 3 randuri au fost pline ochi. Cand coleguta a sosit a stat 30 secunde in fata clasei uitandu-se lung dupa un loc in primele banci. si ma ales in LOCUL EI. cel fix vis-a-vis de prof.

    Zanardi: nu tot randul, are ea UN ANUME LOC pe care sta intotdeauna, si fix ala era ocupat.

    Everzor, da, scrisesem aiurea, am corectat, era seara si eram obosita. n-am mai recit intrarea pentru eventuale corectari. my bad.

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu cum e si la mine e la fel, de aia nici nu mai dau pe la cursuri (eventual alea obligatorii)...Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tocilari refulati? Sa vezi cum sunt pe la munca cu sefii.... atunci sa ai idei de farse!

    RăspundețiȘtergere
  11. habar nu ai de nimic
    andrei

    RăspundețiȘtergere

Baga mare!

 

Que stii oare ? Copyright © 2009 Designed by CLO's Dizain | Premium Wp Themes | Premium Wp Themes | Icon Sets
Free Blogger Templates | Free Blogger Templates. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates