17 nov. 2009

Lady Gaga "Bad Romance".

Tocmai am vazut noul videoclip al lu Lady Gaga "Bad Romance" care urmeaza sa fie inclus pe noul album "Fame: Monster" care va fi lansat oficial pe data de 23 noiembrie.
Bineinteles ca si de data asta lady Gaga adopta acelasi stil vestimentar care penduleaza constant intre etravagant si penibil. Sunt multi care o indragesc pentru originalitate, pentru stilul muzical si pentru atitudinea ei dezinvolta, dar sunt si mai multi care o blameaza. Cu toate astea Lady Gaga a reusit sa starneasca numeroase controverse, sa isi atraga fani din toata lumea, ajungand in scurt timp una dintre cele mai bine vandute cantarete ale momentului, piesele "Poker Face", "Just Dance" si "Paparazzi" luand cu asalt radio-urile si posturile tv muzicale.
Voi ce parere aveti de ea? de care parte a baricadei va aflati?

Am pus aici si noul videoclip.
ce credeti? va avea succesul pieselor anterioare?

21 de comentarii:

  1. mah ce sa zik..imi place tipa...si melodiile ei de pana acum..insa asta nu imi place..dar clipul e bun.originala intr-adevar,cam extravagant modul ei de a se arata fanilor si de a atrage priviri criticilor.in rest bv ei de succes!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Io nu-s de nicio parte a baricadei, eu sunt direct pe ea. Totusi a cantat un imn, nu? :P

    RăspundețiȘtergere
  3. melodia f buna - clipul superb...Lady Gaga freakin rullzz...Ce imi place este ca are curajul sa socheze prin clipurile ei si prin vocea ei(daca ai ascultat primul album vei vedea ca isi schimba destul de des tonalitatea(sau cum s-o numi)..de aceea cred ca are foarte mult succes in comparatie cu alte cantarete..scria pe un site ca Lady Gaga va ajunge egala Madonnei..eu cred ca daca va continua in stilul asta..in vreo 5-6 ani ii va face uitati pe Madonna,Britney Spears sau chiar Michael Jackson

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place atitudinea ei.Imi plac cateva din melodiile ei. Inainte sa vad videoclipul de la Poker Face,uram melodia! Felul in care canta si dansa m-a facut sa-mi schimb parerea.

    RăspundețiȘtergere
  5. IMI PLACE! desi nu ma impac genial de bine cu muzica colegelor ei de breasla, gaga are un nu stiu ce care ma face sa-mi placa. tinute, si interpretari live diferite, bune. clipul la bad romance e cel mai bun al ei, clar. se auto-depaseste de la clip la clip.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am decat doo chestii de spus de lady gaga:
    1. sexu se vinde.
    2. o alta caramida ce ne`o arunca gaga.

    RăspundețiȘtergere
  7. gaga are o voce mişto, şi recunosc că mi-au plăcut "poker face", "eh eh" şi "paparazzi". apariţia ei scenică mi se pare extravagantă spre vulgară. e okay. nu e una din artiştii mei preferaţi, dar e okay.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place faza de la 1:50, asa a fost omorat si tatal lui Dostoievski, inecat cu votca, oare e un tribut? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Am văzut un clip cu Găguţa - în perioada în care semăna a om. Era aşa drăguţă! Stilul muzical adoptat nu prea-mi spune nimic. E de apreciat faptul că are ambiţia de a fi ea cea-mai-cea, chiar dacă uneori depăşeşte limita şi cade în troaca cu penibil.
    Dacă nu mă înşel, cu melodia asta apare în episodul 10 (sezonul 3) din Gossip Girl. :-?.

    RăspundețiȘtergere
  10. va avea si asta succes...acum o luna, eram in viena si er difuzata si redifuzata la toate posturile de radio..
    cat despre stilul ei, sa recunoastem, tot ce e socant ne oripileaza, dar incita in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place…cel putin aduce ceva nou, chit k e exagerat…si oricum traim intr-o perioada in care tot ce e over the age este cautat... facand o comparatie intre ce a aparut acum, intre Bad Romance(Lady Gaga) si Happy (Leona Lewis) sunt sigura k prima piesa va face ravagii (in sensul bun al cuv)

    elena :)

    RăspundețiȘtergere
  12. cum ziceam unei amice, care postase acelasi videoclip de 2 zile pe blog.. mi se pare cu influentze sado maso :))) cu siguranta va di vizionat de multa lume ! ajunsi la punctul asta de ce sa nu ne uitam direct la filme de isi dau aia cu biciu....?:))) pfuu aiurea ..

    RăspundețiȘtergere
  13. apropo nu ma vad in blogroll:(( probabil ai uitat sa ma adaugi,la mine esti deja ;):P cius

    RăspundețiȘtergere
  14. Melodia asta e cea mai reusita piesa a ei de pana acum. Cat despre videoclip, idem. E extrem de bine realizat, de la costume pana la coregrafie. bine, Gaga nu a avut niciodata probleme cu partea "dansanta". In plus, de admirat MJ & Madonna tribute.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu prin ce a castigat doamna Gaga cel mai mult, dar un lucru e cert: produsul muzical si de showbizz s-a facut dupa manual. E altceva, e inspirata, e constanta, e dementa, e (culmea!) urata si canta. Am auzit-o, la un moment dat, cantand acapela in studioul BBC, la un matinal. Se descurca, frate, nu se facea de Andreea Balan. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. A inceput sa ma obsedeze rau de tot noul single..crek am ascultat-o de vreo 40 de ori azi..ca sa nu mai spun ca mi-am pus ca ringtone partea cu:
    "Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
    Roma-roma-mamaa!
    Ga-ga-ooh-la-la!
    Want your bad romance

    I want your ugly
    I want your disease
    I want your everything
    As long as it’s free
    I want your love
    (Love-love-love I want your love)"
    :))))..I know..I'm craaazzyyy

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie imi place . E traznita si asa si oarece voce.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu nu sunt de nici o parte ...nu este chiar stilul meu de muzica, asa ca ... dar vad ca "prinde" din ce in ce mai mult , deci as putea spune ca am o parere buna in general despre ea

    RăspundețiȘtergere
  19. nu-mi place lady gaga !
    însă e ...destul de dansantă şi comercială.

    RăspundețiȘtergere

Baga mare!

 

Que stii oare ? Copyright © 2009 Designed by CLO's Dizain | Premium Wp Themes | Premium Wp Themes | Icon Sets
Free Blogger Templates | Free Blogger Templates. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates